Sähköurakointi Kemistä muun Meri-Lapin alueelle

Rakenteilla oleviin kohteisiin ja saneerattaviin kiinteistöihin

SP-Tecin sähkömiehet voit palkata tekemään myös mittavammat sähköurakointityöt. Vedämme uudet sähköt rakenteilla oleviin taloihin, ja korjaamme sekä päivitämme nykyisiä remonttien yhteydessä paremmin käyttötarpeitasi vastaaviksi. Palvelemme alueella Kemi, Keminmaa, Simo, Tornio, Tervola ja Meri-Lappi.

Meillä on kokemusta niin omakotitaloista, kesämökeistä, taloyhtiöiden sähköistyksistä kuin toimitilojen ja muiden yritystilojen sähköratkaisuista. Jos sinä tarvitset urakointia uuden asennusten tai sähkösaneerausten muodossa joihinkin näistä, ota toki yhteyttä oheisella lomakkeella! Palaamme asiaan mahdollisimman pian viestisi saatuamme. 

Hyödynnä myös sähkösuunnittelu

Sähköurakointi tarvitsee alleen huolellisesti laaditun sähkösuunnitelman, joka on tehty ammattilaisen toimesta, mutta aina yhdessä asiakkaan kanssa. Meiltä saat helposti samasta talosta sekä sähkösuunnittelun että itse asennuksen. Yksi asiointi riittää koko palvelun hankkimiseen. 

Ota yhteyttä, lähdetään siitä. Jutellaan ja kartoitetaan kohteesi, jossa sähköurakointia olisi suoritettava. Laadimme mielellämme sinulle tarjouksen tämän pohjalta. 

Voit ottaa yhteyttä myös täältä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso yhteystiedot »